دوباره رقابت بین ریلانچ های مارول و دی سی و دوباره صدرنشینی کمیک های این دو کمپانی، اما این بار با ظاهری متفاوت و حضور رقیبی جدید! با مشاهده جدول زیر از آمار فروش کمیک بوک در ماه ژوئن مطلع شوید.
آمار فروش کمیک بوک
طبق آمار فروش کمیک بوک در ماه ژوئن، اولین شماره از سری جدید لیگ عدالت به نویسندگی اسکات اسنایدر در رتبهی نخست قرار گرفت. اسکات اسنایدر پس از رویداد موفق Metal و مینی سری No Justice، سومین داستان خود با محوریت اعضای لیگ عدالت را نوشت و با استقبال خیلی خوبی مواجه شد؛ هم چنین دومین شماره از همین سری نیز در رتبهی دهم قرار گرفت.
از انتشارات دی سی دو کمیک بوک دیگر نیز در این فهرست حضور داشتند؛ مثل همیشه دو شمارهی پیاپی از سری بتمن که قسمت های پایانی آرک فعلی بتمن یعنی The Best Man را روایت می کنند و در واقع پیش درآمد های ازدواج بتمن و کت ومن در شمارهی ۵۰ کمیک بتمن محسوب می شوند.
اما اولین قسمت از عنوان جدیدِ غیر ابرقهرمانیِ انتشارات ایمیج به قلم مارک میلار یعنی The Magic Order توانست به رقیب جدید کمپانی دی سی و مارول تبدیل شود و جای خود را در رتبهی دوم پرفروش ترین ها تثبیت کند که این یک اتفاق کم سابقه محسوب می شود.
از انتشارات مارول نیز پنج عنوان مختلف در این فهرست وجود دارد، که در میان آن ها سه سری جدید دیده می شود؛ یعنی اولین شماره از سری جدید تونی استارک: مرد آهنی، ددپول و ثور که فروش خوبی را تجربه کردند. شمارهی ۸۰۱ از سری مردعنکبوتی شگفت انگیز و شمارهی ۳۰ از سری ایکس-من: گلد نیز دو عنوان پرفروش دیگر مارول هستند.
آمار فروش گرافیک ناول
در بخش گرافیک ناول ها و نسخه های جلد سخت، سه عنوان هارد کاور مربوط به رویداد Metal در رتبهی اول تا سوم پرفروش ترین گرافیک ناول های ماه گذشته قرار گرفتند. به غیر از سری متال، سه هارد کاور دیگر از سری Rebirth در لیست دیده می شوند که تعداد گرافیک ناول های دی سی را به عدد ۶ می رسانند.
دو عنوان هارد کاور Thanos Wins و The Infinity Gauntlet از انتشارات مارول نیز در رتبهی چهارم و پنجم پرفروش ترین گرافیک ناولهای ماه ژوئن قرار دارند. در بخش ناشرین مستقل، از دارک هورس گرافیک ناولی از نیل گیمن و از ایمیج گرافیک ناولِ Southern Bastards از جیسون آرون نیز به چشم می خورند.
اما در بحث سهم انتشارات مختلف کمیک از فروش کل ماه گذشته، انتشارات مارول این بار با فاصله ای بیشتر از قبل نسبت به دی سی، با ۳۸ درصد بیشترین سهم را داشت و بعد از آن دی سی با ۳۰ درصد و ایمیج با ۱۰ درصد بیشترین سهم را داشته اند.