آمار فروش کمیک بوک در ماه جولای ۲۰۱۹ – هیکمن وارد می شود و شوالیه ضربه می زند

همراه با فرا رسیدن مورد انتظار ترین ماه سال یعنی ماه اول تابستان، عناوین بزرگ انتشارات مختلف، شروع کوبنده‌ای را داشتند و یکی پس از دیگری با فروش های نجومی خود جدول فروش ماه جولای را در دست گرفتند. برخلاف پارسال که عناوین بلاک باستر یا حتی جنجالی مثل شماره‌ی اول سری جدید The Amazing Spider-Man یا شماره‌ی ۵۰ سری بتمن در فروش حکمرانی می کردند، عناوین امسال همه به نوعی از اهمیت بالایی بهره‌مند بودند؛ از ریلانچ مجموعه کمیک های افراد ایکس به نویسندگی جاناتان هیکمن گرفته تا پایان غافلگیر کننده‌‌ی رابرت کرکمن در مجموعه کمیک های مردگان متحرک و همین طور عناوین متعدد بتمن که سهم بزرگی را از فروش ماه جولای به خود اختصاص داده‌اند. به دنبال این عناوین، ماه جولای توانست در سهم میزان دلار، رشد ۷ درصدی را نسبت به سال گذشته تجربه کند. در تحلیل آمار فروش ماه جولای همراه ما باشید.


آمار فروش کمیک بوک

آمار فروش کمیک بوک در ماه جولای 2019

جاناتان هیکمن تابستان امسال را با ۲ عنوان عظیم خود که به طور متوالی، یعنی یکی پس از دیگری، منتشر می شوند غبظه کرد! دو عنوان پرآوازه‌ای که در طی این دو ماه اخیر سر و صدای زیادی را به راه انداخته‌اند. این ریلانچ که بواسطه‌ی نویسنده‌ی خود در رأس توجه ها قرار دارد، به لطف بخش بازاریابی انتشارات مارول توانست در تقویت رشد ۸ درصدی این نشریه نسبت به سال قبل، نقش مهمی را ایفا کند.

۳ عنوان دیگر مارول که ۲ تای آن ها به شخصیت اسپایدرمن مربوط هستند همچنان به فروش قوی خود ادامه داده‌اند. شماره‌ی ۲۵ سری The Amazing Spider-Man که شماره‌ای Extra-Size محسوب می شود، آغاز کننده‌ی سیر داستانی بعدی نیک اسپنسر در داستان های اسپایدرمن می باشد و او در این شماره‌ی عظیم، سنگ تمام گذاشه است. عنوان Black Cat با سقوط آزادی که نسبت به ماه پیش داشت اما هنوز با همان داستان پردازی کلیشه‌ای و کاور های جذابش در جدول پرفروش ها قرار دارد. لازم به ذکر است که فروش ماه پیش این عنوان، رقم عظیمی حدود ۲۵۵,۷۰۹ نسخه بود و با این حساب احتمالاً شماره‌ی اول این سری جزء ۱۰ کمیک پرفروش سال قرار بگیرد. و آخرین عنوان مارول در لیست، عنوان Immortal Hulk است که اصلا نیازی به تعریف ندارد، زیرا آنقدر که کیفیت داستان پردازی ال یویینگ و طراحی جو بنت زبان زد دنیای کمیک شده است که نبود این عنوان در لیست جای تعجب خواهد داشت.

از تعریف و تمجید های آخرین شماره‌ی سری مردگان متحرک و شایسته‌ی احترام بودن پایان بندی رابرت کرکمن که بگذریم، به مورد جذاب این ماه و عناوین انتشارات دی سی می رسیم. انتشارات دی سی با شخصیت درجه یکش، ۴ رتبه‌ی جدول را به خود اختصاص داده است. در این بین دو عنوان از شخص اسکات اسنایدر نیز در جدول حضور دارد. دومین شماره از عنوان تحسین شده‌ی آخرین شوالیه روی زمین با داستان مرموز و بی نظیر خودش همچنان در صدر عناوین پرفروش بتمن قرار دارد. همچنین آخرین شماره از عنوان بتمنی که می خندد در لیست دیده می شود که همواره پایه ی ثابت آمار فروش در ماه های اخیر بوده است و اسنایدر با پایان این مینی سری، یک شخصیت خبیث کامل و پخته را به دنیای دی سی تحول داد.

اولین شماره از کمیک نفرین شوالیه سفید با حکایت های سیاسی خود به نویسندگی و طراحی شان مورفی نیز خود را به این جدول رسانده و همواره لایق ستایش است. اما اکنون به مورد جالب و جنجالی این هفته می پردازیم؛ در ماه جولای دیگر شاهد دو شماره‌ی پیاپی از سری اصلی بتمن نیستیم. شماره‌ی ۷۴ که پیش زمینه‌ای برای آرک داستانی City of Bane بود در لیست حضور دارد. شماره ۷۵ که اولین شماره از آخرین آرک تام کینگ است نتوانست با فروش نسخه های عادی خود پایش را به لیست باز کند. اما با احتساب نسخه های فروشگاه والمارت به فروش ۱۰۰,۱۶۱ دست یافته است و در رتبه بندی مجزا، رتبه‌ی هفتم را به خود اختصاص می دهد.

آخرین موردی که در ماه جولای مشاهده شد، انتشار شماره‌ی اول ریلانچ سری Vampirella از انتشارات دارک هورس بود که به مناسبت ۵۰ سالگی این شخصیت منتشر شده است و طبق گفته‌ی این نشریه به فروش جهانی ۱۳۰ هزار نسخه رسیده و در فروش آمریکای شمالی تنها ۲ هزار نسخه با شماره‌ی ۷۴ بتمن فاصله داشت، اما در سهم فروش دلار از بتمن پیشی گرفته است. در ضمن عنوان پر سر و صدای DCeased با احتساب نسخه های Cardstock (که در فروشگاه های والمارت به فروش می رسد) چیزی حدود ۱۳۲,۰۷۲ فروخته است و در رتبه بندی مجزا، رتبه‌ی سوم را از آن خود می کند.


آمار فروش گرافیک ناول

در بخش رمان های گرافیکی و نسخه های جلدسخت، شاهد عناوین نفیسی بودیم. رتبه‌ی اول لیست اختصاص دارد به رمان گرافیکی جوکر اثر برایان آزارلو و لی برمهو که این بار در تحت نام زیرمجموعه‌ی Black Label منتشر شده است. همچنین عنوان Dear Justice League از زیرمجموعه‌ی DC Kids در لیست پرفروش ها حضور دارد و فروش چشمگیری را برای خود رقم زده است. در رتبه دوم شاهد یکی از بهترین کار های مستقل امسال هستیم که اثر زوج خلاق و هنرمند یعنی اد بروبیکر و شان فیلیپس است. در کنار این رمان گرافیکی، دو عنوان دیگر از انتشارات ایمیج به چشم می خورد که تعداد آن ها نسبت به ماه های پیشین کاهش یافته است. عنوان They Called Us Enemy که از عناوین گران قیمت لیست می باشد داستانی با محتوای ضد جنگ و پیام های سیاسی-اجتماعی را به تصویر کشیده است که ارزش گران بودن آن را ثابت می کند. همچنین عنوان Adventure Zone از آن مورد های خاص این ماه بود و بدون شک هیچ کسی انتظار حضور آن را در لیست پرفروش ها نداشت.

اما در آخر انتشارات مارول همانند انتشارات ایمیج، ۳ عنوان را به خود اختصاص داده است. نسخه‌ی جلدسخت اولین آرک داستانی جیسون آرون برای شخصیت کونان بربر که درست بعد از پس گیری رایت این شخصیت شروع به انتشار کرده بود و شماره‌ی اول آن در لیست پرفروش ها حضور داشت، اکنون در بخش رمان های گرافیکی نیز پرفروش شده است. از بین دو عنوان دیگر این انتشارات احتمالاً نام دردویل اثر چیپ زدارسکی و سری حیرت انگیز او در کمیک های این شخصیت به گوش تان خورده است و همواره پرفروش بودن نسخه‌ی جلدسخت آن یکی از اتفاقات خوب این ماه می باشد.


به عنوان کلام آخر، به بررسی سهم کمپانی ها در فروش ماهانه می پردازیم. ماه جولای امسال نسبت به سال گذشته از عناوین بیشتر اما با فروش متعادل تری برخوردار بود. انتشارات مارول با انتشار مجموع ۱۵۰ عنوان در این ماه سهم عمده‌ی ۴۵٫۴۹ درصدی بازار کمیک بوک در آمریکا را تصاحب کرده است. انتشارات دی سی در مقام دوم با انتشار مجموع ۱۱۰ عنوان، سهم ۲۷٫۶۳ درصدی را بدست آورده و انتشارات ایمیج با ۶۰ عنوان سهمی معادل ۸٫۶۴ درصد را از آن خود کرده است. طبق پیش بینی ها با شروع تابستان، ماه جولای پذیرای عناوین جدید و با کیفیت زیادی بود و توانست چه نسبت به ماه های گذشته در سال جاری و چه نسبت به سال پیشین عملکرد جذابی را از خود بر جای بگذارد.

1 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments