از عنوان جدید وارن الیس و برایان هیچ برای بتمن رونمایی شد

چندین ماه پیش بود که شایعاتی مبنی بر انتشار یک مینی سری جدید از بتمن، به نویسندگی وارن الیس و طراحی برایان هیچ، پخش شد. برای مدت ها اطلاعات اندکی از این عنوان انتشار یافت و هواداران برای شنیدن اخباری رسمی در انتظار ماندند. در راستای این اخبار غیر رسمی، شایعه شده بود که این مینی سری قرار است با خروج تام کینگ از سری بتمن، در این عنوان چاپ گردد. حتی عده‌ای بر این باور بودند که خبری از مینی سری جدید نیست و این دو هنرمند، باری دیگر همکاری خواهند کرد تا تیم جدید کمیک های بتمن را تشکیل دهند! و مسلماً بسیاری منتظرند تا کار الیس در رابطه با شوالیه‌ی تاریکی را نظاره کنند. خبر خوش برای آن عده این است که برخی از شایعات پیشین درست از آب درآمده‌اند و انتشارات دی سی رسماً از مینی سری The Batman’s Grave رونمایی کرده است.

این مینی سری ۱۲ قسمتی کوین نولان را در مقام جوهر زن خواهد داشت و پاییز امسال منتشر خواهد شد. جی هیونگ لی نیز کاور واریانتی برای این عنوان طراحی خواهد کرد. در این کمیک بروس وین با دقت بسیار مقتولین را توصیف و خود را در زندگی آنان غرق می کند تا با وسواس بالا به جزییات مرگ آنان پی ببرد. داستان از جایی شروع می شود که قتلی ترسناک اتفاق می افتد و بتمن می بایست با روش ذکر شده‌ی خود، معمای این قتل را حل کند.

الیس طی بیانیه‌ای گفت:

اولین کار من در انتشارات دی سی دو قسمت از سری Legends of the Dark Knight بود. پس در واقع حدود ۲۵ سال از زمانی که یک داستان کامل برای بتمن نوشتم می گذره. من تصمیم گرفتم تا دوباره سری به صحنه‌ی جرم بزنم؛ جایی که دوران کاریم در کمیک های آمریکایی شروع شد. و من واقعاً سپاسگزارم که رفیق قدیمیم برایان هیچ داره روی این سری باهام کار می کنه. سال های زیادی از زمانی که ما با هم روی یک پروژه کار کردیم می گذره.

برایان هیچ افزود:

من چندتا کاور [برای کمیک های بتمن] کشیدم و از بتمن در سری هایی مثل لیگ عدالت و لیگ عدالت آمریکا استفاده کردم. اما از دهه‌ی ۸۰ که کمیک های بتمنِ جیم آپارو و دون نیوتون رو خوندم، دلم می خواست یک داستان خاص و بزرگ برای بتمن بسازم. دوست نویسنده‌ام، وارن الیس، یکی از همین داستان ها برای تعریف کردن داشت. پس وقتی که پیشنهادش رو بهم داد، جواب من “بله” بود، حتی قبل از اونکه بفهمم دقیقاً داستان درمورد چیه. این همون کاریه که وقتی وارن از یه داستان خاص و بزرگِ بتمن حرف می زنه انجام می دید. بیست سال از زمانی که ما کمیک های ابرقهرمانی رو دستخوش تغییر کردیم می گذره، و حالا نوبتش رسیده که بتمن رو وارد مبارزه‌ی زندگیش کنیم.

در ادامه می توانید کاور و خلاصه‌ای رسمی از قسمت اول این مینی سری را مشاهده کنید:

The Batman's Grave

The Batman’s Grave
نویسنده: وارن الیس
طراح: برایان هیچ
جوهر زن: کوین نولان
طراح کاور واریانت: جی هیونگ لی

چهره هایی که سری The Authority را برای ما پدید آوردند، این بار استعداد خود را به بزرگ ترین کارآگاه جهان قرض می دهند. کارآگاهی که در پرونده‌ی جدید خود باید از معمای قتل فردی که نصف صورت‌اش خورده شده است سر در آورد؛ آن هم بدون آنکه به والدین‌اش بپیوندد.

اما نخست، الیس و هیچ به درون ذهن یک خدمتکار قدم می گذارند. هفته‌ای یک بار، حالا چه هوا بارانی باشد و چه آفتابی، آلفرد پنی‌ورث به قبرستان کوچکی در زمین های عمارت وین سر می زند. او با دقت از سنگ قبرهای توماس و مارتا مراقبت می کند. آن ها را تمیز می کند، برق می اندازد و علف های هرز دورشان را می کَند. اما آیا قبر دیگری به آن ها خواهد پیوست که او بخواهد از آن مراقبت کند؟

در داستان جدید زوج طلایی الیس و هیچ، بتمن سبکی روان پریشانه در تعیین هویت مقتولین دارد. او خود را وارد زندگی آنان می کند و جزییات مرگ‌شان را با دقت در می یابد. او درحالی که با کشف مدارک و شواهد سعی دارد به مجرم نزدیک گردد، زندگی مقتولین را نیز همانگونه که به مرگ نزدیک شده‌اند، تجربه می کند.


قسمت اول مینی سری The Batman’s Grave در تاریخ ۶ اکتبر (۱۴ مهر) سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

1 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments