جوکر به مناسبت ۸۰ سالگی‌اش با عنوانی ویژه باز خواهد گشت

شخصیت جوکر از بهترین شخصیت های خبیث دنیای کمیک می باشد. این دلقک مجنون که حدود ۸۰ سال از زمان خلقتش می گذرد، برخی از بهترین داستان های دنیای کمیک در ژانر ابرقهرمانی را با زوج همیشگی‌اش، بتمن رقم زده و نام خود را در تاریخ جاودانه ساخته است. حال که در تاریخچه‌ی عظیم این شخصیت ۸۰ سال طی شده، زمان آن فرا رسیده که انتشارات دی سی همانند سنت همیشگی خود هنرمندان مطرح صنعت کمیک را گرد هم آورد و با داستانک هایی پر ستاره میراث ۸۰ ساله‌ی این شخصیت را گرامی بدارد.

کمیک تک‌شماره و ویژه‌ی The Joker 80th Anniversary 100-Page Super Spectacular همان‌طور که از نامش پیداست دارای ۱۰۰ صفحه می باشد. انتشارات دی سی نیز همچنین شعار «هشت دهه هرج و مرج، آزار و ضرب و شتم» را برای این عنوان در نظر گرفته است.

در بخش هنرمندان موجود در این کمیک به نام های بزرگ بسیاری برخواهیم خورد. این نفرات شامل برایان آزارلو، لی برمهو، پائول دینی، دنی اونیل، اسکات اسنایدر، تام تیلور، جاک، خوزه لوئیز گارسیا لوپز، میکل جنین، جیمز تاینیون آیوی، رایلی روسمو و تعدادی دیگر می باشند. داستانک های موجود در این کمیک نیز ظاهراً قرار است هر کدام بخش های متفاوتی را از این شخصیت به نمایش بگذارند.

The Joker 80th Anniversary 100-Page Super Spectacular

این کمیک نیز همانند بسیاری دیگر از عناوین مناسبتی انتشارات دی سی شامل کاور های واریانت متناسب با هر دهه می باشد. در بخش پایین می توانید این اطلاعات را مطالعه کنید.

  • کاور واریانت دهه‌ی ۱۹۴۰ میلادی به طراحی آرتور آدامز
  • کاور واریانت دهه‌ی ۱۹۵۰ میلادی به طراحی دیوید فینچ
  • کاور واریانت دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی به طراحی فرانچسکو متینا
  • کاور واریانت دهه‌ی ۱۹۷۰ میلادی به طراحی جیم لی و اسکات ویلیامز
  • کاور واریانت دهه‌ی ۱۹۸۰ میلادی به طراحی بیل سینکویچ
  • کاور واریانت دهه‌ی ۱۹۹۰ میلادی به طراحی گابریل دل‌اوتو
  • کاور واریانت دهه‌ی ۲۰۰۰ میلادی به طراحی لی برمهو
  • کاور واریانت دهه‌ی ۲۰۱۰ میلادی به طراحی جاک

لازم به ذکر است که در این میان، کاور اصلی این عنوان نیز توسط گرگ کاپولو طراحی می شود. این کمیک در تاریخ ۲۹ آپریل برابر با ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ در قالب ۱۰۰ صفحه منتشر می شود.

3 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments