از رویداد جدید انتشارات دی سی رونمایی شد | بحران جدیدی در راه است…

رویداد آینده‌ی جهان دی سی که تام کینگ و کِلِی مأن نویسندگی و طراحی آن را بر عهده دارند، قهرمانان در بحران/Heroes In Crisis نام دارد. این داستان حول محور یک قتل مرموز جریان دارد و سبب تجمع قهرمانان در مکانی به نام پناهگاه (Sanctuary) می‌شود. جایی که در آن، قهرمانان از نظر عاطفی حمایت می‌شوند و به دنبال چاره‌ای برای آسیب‌های روحی-روانی خود هستند.

هم چنین انتظار می‌رود که شخصیت هایی مثل بوستر گلد، هارلی کویین و پویزن آیوی نقش کلیدی داشته باشند، چونکه از قبل با پناهگاه در ارتباط بوده‌اند.

بحران قهرمانان

تام کینگ قصد دارد اختلال و فشار روانی ای که جنگ بروی افراد و به خصوص کهنه‌ سرباز ها به همراه می‌آورد را در دنیای دی سی و در قالب آسیب های روحی-روانیِ ابرقهرمانان به تصویر بکشد.

بخشی از صحبت های تام کینگ در مورد بحران جدید ابرقهرمانان دنیای دی سی:

ما داریم جایی رو ایجاد می‌کنیم که ابرقهرمانان بتونن برن و مشابه کاری که افراد نیکوکار برای کهنه‌ سربازهای سراسر دنیا می‌کنند، رو انجام بدند. اونها می‌تونن جایی رو داشته باشند که بتونن واقعاً بپذیرند که این خشونت برای اونها پیامدهایی داشته و بر روح و روان اونها تأثیر گذاشته، تا اینکه بزرگ‌ترین قهرمانان‌تون، که الهام بخش بچه‌های ما هستند، بتونن سرشون رو بلند کنند و بگن: آره، من مشکلات روحی داشتم، و آره، سروکار داشتن با مردم، بهم کمک کرده که از این مشکلات عبور کنم. و ما پشت اونها پنهان نمی‌شیم.

او همچنین در ادامه گفت:

من فکر می‌کنم این نوع تجربه‌ی خشونت، داره به فرهنگ و کشور ما شکل میده. و من می‌خوام در این مورد حرف بزنم. می‌خوام درباره‌ی این تجربه حرف بزنم، تجربه‌ی اینکه خشونت می‌تونه با یه آدم، یه جامعه، یه ملت، و یه دنیا چه کارهایی بکنه.

اولین شماره از رویداد «بحران قهرمانان» در روز ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۸ (۴ مهر ۱۳۹۷) منتشر خواهد شد.

8 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments