فرانک میلر نویسندهای بسیار مهم در تاریخ داستان های بتمن بهشمار می رود. میلر شوالیهی تاریکی را وارد دورهای تازه کرد و در شخصیتپردازی حال حاضر این کاراکتر و هویت امروزی او نقش بسزایی داشته است. با وجود آنکه این نویسنده و طراح عناوینی چون بازگشت شوالیهی تاریکی (The Dark Knight Returns) و شهر گناه (Sin City) را در کارنامهی کاریاش دارد؛ با مرور زمان کارهایی ضعیف و بعضاً جنجالی را تحویل مخاطبان داد و یک سراشیبی کاری را طی کرد. آخرین کار او که Superman: Year One می باشد، تنها یک قسمت تا پایان فاصله دارد و بنظر می رسد که پس از سوپرمن، این نویسنده باری دیگر به دنیای کمیک بازگشت شوالیهی تاریکی بازخواهد گشت تا داستانی جدید را از بتمن روایت کند. با کمیک اسکواد همراه باشید تا نگاهی به تمام اطلاعات منتشر شده از پروژهی بعدی فرانک میلر داشته باشیم.
عنوان Dark Knight Returns: The Golden Child ادامهای دیگر بر عنوان بازگشت شوالیهی تاریکی می باشد و داستان آن پس از Dark Knight Returns: The Master Race رخ می دهد. میلر در این عنوان تک قسمتی که در ماه دسامبر منتشر می شود، با طراحی به نام رافائل گرامپا همکاری خواهد کرد. گرامپا بر روی عنوان Mesmo Delivery نیز کار کرده است. همچنین جوردی بلایر این کمیک ۴۸ صفحهای را رنگ آمیزی خواهد کرد.
در این عنوان کری کلی که حالا تبدیل به بتومن (Batwoman) شده است به عنوان شوالیهی تاریکی گاتهام فعالیت می کند و می بایست با دختر سوپرمن و واندرومن، لارا کنت، همکاری کند تا جلوی خطری را که گاتهام و شاید تمام جهان را تهدید می کند بگیرند. خوشبختانه این دو شخصیت یک اسلحهی مخفی نیز دارند که شاید نامی آشنا برای هواداران دی سی باشد، اما تازه راهش را به جهان بتمنِ فرانک میلر پیدا کرده است؛ این شخصیت کسی نیست جز جاناتان کنت فرزند سوپرمن.
طبق بیانیهای که انتشارات دی سی منتشر کرده است، جاناتان کنت همان فرزند طلایی (Golden Child) است که در اسم کمیک به آن اشاره شده و دارای قدرتی می باشد که هیچکس مانند آن را ندیده است. در کمیک های جریان اصلی انتشارات دی سی، جاناتان کنت فرزند سوپرمن و لوییز لین می باشد، اما در جهان بتمنِ میلر برادر کوچک تر لارا کنت محسوب می شود که در عنوان The Master Race در قامت یک نوزاد حضور داشت.
فرانک میلر در رابطه با این عنوان گفت:
بازگشت شوالیهی تاریکی درحالی آغاز شد که قهرمانانش در حال پیر شدن بودن. و حالا ما می تونیم نسل بعدی قهرمانان رو هنگام کار ببینیم و رافائل [گرامپا] انتخاب اول من موقع خلق کردن این قهرمانان قدرتمند، تازه و شگفت انگیز بود. فکر می کنم که بهخصوص جاناتان کنت قراره که با قدرت های تازه و ذهن فوق العادهاش همه رو شگفت زده کنه.
این عنوان دارای کاورهای واریانتی از پائول پاپ، جوئله جونز، اندی کوبرت و فرانک میلر خواهد بود. طبق گفته های انتشارات دی سی، رافائل گرامپا شخصاً توسط میلر برای طراحی این کمیک انتخاب شده است. کمیک تک قسمتی Dark Knight Returns: The Golden Child در تاریخ ۱۱ دسامبر (۲۰ آذر) تحت زیرمجموعهی Black Label منتشر خواهد شد.