مرور رده

مقالات

مقالات و مطالب متنوع و پرثمر از مهم‌ترین ارکان یک وب‌سایت به‌شمار می‌روند. چنین مطالبی اگر با دانش و پشتوانه‌ی درست به رشته‌ی تحریر درآیند، می‌توانند مخاطبان را به درستی هدایت نمایند و سبب برآورده کردن خواسته‌ی آنان شوند. دنیای کمیک‌بوک از آن‌جایی بسیار مخاطب‌پسند می‌باشد، فضای بسیاری را برای نگارش مقالات مهیا می‌نماید.

مخاطبانِ کمیک اسکواد می‌توانند با دنبال کردنِ بخش مقالات، به یکی از اصلی‌ترین بخش‌های فعالیتیِ آن دسترسی کامل داشته باشند. در وب‌سایت ما مقالات متنوعی وجود دارند که می‌توانند قشرهای مختلفی از خوانندگان را پوشش دهند. برخی ممکن است که از مقالات تحلیلی لذت ببرند و برخی تنها تاپ‌لیست‌ها را دنبال نمایند. در هر صورت، هرگونه مقاله‌ی باارزشی که بتواند ذره‌ای بر دانش مخاطب ایرانی بیافزاید، در کمیک اسکواد یافت می‌شود.

نگاهی به کمیک Detective Comics #1062 | خفاش اپرا اینجاست، در ذهن بروس وین

ژوئیه‌ی امسال ماه مهم و مورد انتظاری برای طرفدارن «بتمن» بود. ماه‌ها پیش اعلام شده بود که دو نویسنده‌ی نامی و خلاق، «چیپ زدارسکی» و «رام وی»، به‌ترتیب، کار بر روی عناوین Batman و Detective Comics را آغاز کرده‌اند و خانه‌تکانی بزرگی در راه…

نگاهی به کمیک Batman #125 | آیا عصر جدیدی در راه است؟

اگر کمیک‌های عنوان اختصاصی بتمن (Batman) را در چند سال اخیر دنبال کرده باشید و، مهم‌تر از آن، شم انتقادی خوبی داشته باشید، باید متوجه اوضاع نسبتاً وخیم ‌کمیک‌های این عنوان شده باشید. درست از اواسط دوران The New 52 تا به امروز، یعنی چیزی در…

نفرین سومین فیلم | آیا Spider-Man 3 واقعاً فیلم بدی است؟

قسمت سوم از سری فیلم‌های Spider-Man به کارگردانی «سم ریمی» مورد نفرت زیادی از سوی طرفداران مارول قرار می‌گیرد و صد البته، این نفرت آنقدرها هم بی‌دلیل نیست. اما این فیلم هرچه که باشد بهتر از آن چیزی است که آوازه‌اش نشان می‌دهد. پس از…

واچمن و فلسفه | قسمت چهارم [آخر]: دکتر منهتن، پیش‌آگاهی، و اراده‌ی آزاد

دکتر «جان آسترمن»، ملقب به «دکتر منهتن»، خدای آبی‌رنگِ برهنه و انسان‌نماییست که اگر اراده کند، می‌تواند در کسری از ثانیه شما را نیست و نابود سازد. بنابراین، جای شک وجود ندارد که اگر به شما دستور کاری را دهد، بی‌درنگ اطاعت خواهید کرد. اما یک…

۱۰ کمیک برتر سوپرمن | معرفی بهترین داستان‌های مرد پولادین

«سوپرمن»، به‌عنوان پدر ابرقهرمانان کمیک‌بوکی، از ارج و احترام زیادی نزد بسیاری از طرفداران این داستان‌ها برخودار است. درست است که دیگر محبوب‌ترین ابرقهرمان انتشارات دی‌سی نیست و همچون سابق نمی‌فروشد، اما او هنوز هم بزرگ‌ترین نماد این…

واچمن و فلسفه | قسمت سوم: رورشاک و مسئله‌ی دروغ

در پایان کمیک واچمن (Watchmen) می‌فهمیم که «آدرین وایت»، ملقب به «آزیمندیاس»، میلیون‌ها آمریکایی را کشته است تا به جنگ سرد پایان دهد. لوری ژوسپزیک (سیلک اسپکتر)، دن دریبرگ (نایت آولِ دوم)، و «دکتر منهتن» با یکدیگر قرار می‌گذارند که برای حفظ…

واچمن و فلسفه | قسمت دوم: هدف، وسیله، و مهم‌ترین درسی که باید از واچمن گرفت

کمی پیش از رسیدن به نقطه‌ی اوج داستان، «نایت‌آول دوم» و «رورشاک» در قلعه‌ی قطبی «آدرین وایت» یا همان «آزیمندیاس» با او روبه‌رو می‌شوند و در همان‌جا، وایت نقشه‌ی بزرگش برای نجات دنیا را برای آن دو نفر شرح می‌دهد، نقشه‌ای که در آن، وایت…

حکایت ناگفته‌ی جورج پرز | مردی که واندرومن را از نو ساخت

سال ۱۹۸۶ سال بسیار مهمی برای انتشارات دی‌سی بود. این انتشارات که سال‌ها از آشفتگی و بی‌نظمی رنج می‌برد، تصمیم می‌گیرد که طی رویدادی به اسم بحران در زمین‌های بی‌نهایت (Crisis on Infinite Earths)، کار زمین‌های موازی را یکسره کند و تمام تمرکزش…

نقد فیلم بتمن – The Batman

تاریخ سینما همیشه مملو از عجایب و فراز و نشیب‌ها بوده است، فراز و نشیب‌هایی که در گذر سال‌ها بیش از هر چیز دیگری به چشم می‌آیند و می‌توان به وضوح تغییر معیارهای موفقیت و ژانرهای موفق در بازه‌های زمانی مختلف را دید؛ موضوعی که سینمای امروز…

باتلاق موفقیت | گرفتاری MCU در کلیشه‌های خودساخته‌اش

روند موفقیت‌های ممتدِ تجاری دنیای ابرقهرمانان، و طبعاً تبدیل آنان به محصولات سالانه و حتی ماهانه در قرن بیست و یکم بر کسی پوشیده نیست. می‌توان یکی از مهم‌ترین نقاط عطف موضوع مذکور را پرواز «آیرون‌من» بر فراز سالن‌های سینما در سال ۲۰۰۸ دانست…