ورود | عضویت
ورود
بازیابی کلمه عبور
یک کلمه عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
مرور رده
پروژه صفر
بتمن و فلسفه | قسمت هفتم: سایهی نفرت فضیلتمندانه بر سر جنایتکاران
«بروس وین» یا «بتمن» از خلافکارها متنفر است. اگر کمیک بتمن: بازگشت شوالیهی تاریکی (Batman: The Dark Knight Returns) را خوانده باشید، میبینید که در آنجا بتمن رهبر فرقهی میوتنتها را درب و داغان میکند. بهنظر میرسد که بتمن از مغلوب کردن…
بتمن و روانشناسی | قسمت دوازدهم [آخر]: سلینا کایل
«سلینا کایل» در یکی از فقیرترین خانوادههای زاغهنشین شهر گاتهام به دنیا آمد. مادرش، «ماریا کایل»، که همیشه مورد اذیت و آزار شوهر دائمالخمرش بود، دست به خودکشی میزند و پدرش، «برایان کایل» نیز، قربانی الکل میشود. از بخت بد روزگار، اولین…
سوپرمن و فلسفه | قسمت هفتم [آخر]: جهانی فکر کن، محلی عمل کن
زمانی که «سوپرمن» در کمیک Action Comics #900 اعلام کرد که میخواهد شهروندی آمریکا را در دنیای خیالی دیسی ترک کند، جنجال و هیاهویی در دنیای واقعی بهپا شد که آن سرش ناپیدا بود. یک فعال محافظهکار به شبکهی خبری فاکس نیوز گفته بود که این…
بتمن و فلسفه | قسمت ششم: شاید بدانم مثل تو بودن یعنی چه
تاکنون به این فکر کردهاید که «بتمن» بودن یعنی چه؟ فرض کنید شما نیز قادرید تا هرکاری که او انجام میدهد را عیناً تکرار کنید. آیا این تجربه واقعاً میتواند باعث شود که بفهمید بتمن بودن یعنی چه؟ این کار برای بچهها مثل آب خوردن است. خرجش کمی…
بتمن و روانشناسی | قسمت یازدهم: هارلین فرانسیس کویینزل
«هارلین فرانسیس کویینزل»، ملقب به «هارلی کویین»، از جمله شخصیتهایی است که در ۳۰ سال اخیر خلق شد و رفتهرفته بر محبوبیتش افزوده شد. او سالهاست که صاحب کمیکهای اختصاصی خودش است و حضورش در سایر رسانهها نیز بسیار پررنگ میباشد. ضمناً، بد…
فانوس سبز و فلسفه | قسمت سوم: جدال زنان احساساتی با مردان منطقی
خالقین و ناظرین سپاه فانوس سبز، یعنی «نگهبانان جهان»، درگذشتههای دور بر آن شدند که احساسات را کنار بگذارند و تنها با تکیه بر قوهی عقل (Reason)، امور دنیا را پیش ببرند. این موجودات باستانی بر این باورند که احساسات ریشهی بینظمی و شرارت…
تحولات شوالیهی تاریکی | نگاهی به بزرگترین تغییرات بتمن
اگر تنها یک اصل ثابت در دنیای «بتمن» وجود داشته باشد، آن تغییر است. همانطور که خودتان میدانید شوالیهی شنلپوشِ محبوبمان همیشه اینگونه نبوده و طی این چندین دهه تحولات بسیاری را از سر گذرانده است. بتمن به عنوان یک ابرقهرمان، یک شهروند، یک…
سوپرمن و فلسفه | قسمت ششم: معضل خشونت در کمیک Kingdom Come
لطفاً اگر قبلاً این داستان را شنیدهاید، بگویید تا ادامه ندهم و وقت خود و شما را نگیرم: فرض کنید که تهدیدی نیرومند، چیزی فراتر از تواناییهای بشر عادی، ناگهان از ناکجاآباد پیدایش میشود و اعلام میکند که میخواهد ما را نابود کند و یا به…
جنگ ستارگان برای تازهکارها | از کجا شروع به خواندن کنیم؟
اگر از افرادی هستید که هیچگاه برای اکران تازهترین آثار جنگ ستارگان (Star Wars) طاقت صبر کردن ندارید، باید بگوییم که داستانهای اسپینآف بسیار خوبی که بهدست دیزنی و بر اساس خط زمانی جدید این دنیا شکل گرفتهاند، میتوانند تا اکران فیلم…
بتمن و فلسفه | قسمت پنجم: آلفرد؛ شوالیهی ایمان
«آلفرد پنیورث» مردی با شخصیتپردازی استثنایی است، خدمتکاری که بهتنهایی تمام امور خانگی «بروس وینِ» نامی را رتق و فتق میکند و کسی که غمخوار و محرم اسرار اوست. راستش را بخواهید، او نزدیکترین گزینهایست که بروس میتواند پدر خطابش کند. از…